.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Mestizo -

Bredestraat 18, Maastricht
Latin
Mestizo. Restaurant Mestizo is een restaurant in hartje Maastricht gelegen in de Bredestraat opzij van het vrijthof. 

Mestizo betekent letterlijk versmelting of halfbloed. Zo werden de kinderen genoemd die voortkwamen uit de eerste Spaanse pioniers met de Mexicaanse indianen aldaar.
Keuken & kaart. Restaurant 

Mestizo biedt u een unieke smakelijke combinatie van de Spaanse, Caribische en de lichtere Mexicaanse keuken. De kaart biedt u veel keuze uit wisselende vlees en visgerechten. 


De wijnkaart biedt veel keuze uit Spaanse, Chileense en Argentijnse wijnen om de latin spirit compleet te maken. Met een wekelijks wisselend 3 gangen menu en een menukaart welke gebaseerd is op de seizoenen wordt men steeds aangenaam verrast.
Telefoon: 043-3270874
Website: http://www.mestizo.nl/

Mestizo, Bredestraat 18, Maastricht
Dagelijks vanaf 17.00 uur, keuken tot 22.30 uur. Maandag gesloten.